Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Εχω ένα μυστικό

Συγγραφέας:Παπαμιχαήλ.Γιάννης.1969
Εκδοτικός οίκος: Α.Α.Λιβάνη
Ετος Εκδοσης: 2008
Σελίδες: 461

Περιγραφή:
"Έκλεισα τα μάτια μου και ονειρεύτηκα όσα η ίδια, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, πολλά βράδια μου αφηγούνταν για τη ζωή της ή μου διάβαζε από διάφορες σημειώσεις που κρατούσε. Ναι, η Αλίκη για τους ξένους ήταν η "απλησίαστη" σταρ, για μένα όμως, το γιο της, ήταν η πιο γλυκιά και συμπονετική μάνα. Και η ζωή της έμοιαζε από τη μία με αρχαίο δράμα, αλλά από την άλλη είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν παραμύθι. Όπως το παραμύθι της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων..."

Κριτικές:
Το νέο αυτό βιβλίο που αναφέρεται στη ζωή της Αλίκη Βουγιουκλάκη καταγρέφει όπως όλα δείχνουν ρεκόρ πωλήσεων.

Αξίζει να το διαβάσεις. Αναφέρεται σε όλες τις Κινηματογραφικές και θεατρικές εμφανίσεις της Αλίκης και στα κυριότερα γεγονότα της πρωσοπικής της ζωής. παράλληλα φαίνεται και η σχέση της με τον γιο της και γίνεται μια εκτενής αναδρομή στις δηλώσεις της στα έντυπα μέσα.



4 σχόλια:

Angel είπε...

Πρέπει να ειναι αρκετά καλό βιβλίο!
Αλλα βέβαια πιστεύω οτι απο την πλευρα που θα τα παρουσιάζει ο γιος της Αλίκης ισως απογοητευτούμε τελικα και αυτη η μεγάλη σταρ γινει και αυτή μια απλά θνητή οπως όλοι μας :(

Eutuxia είπε...

Διάβασα αυτό το βιβλίο πρόσφατα και γενικά θεωρώ πως έχει και θετικά και αρνητικα στοιχεία.Αρχικά διαφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να βγει βιβλίο και κατ'επέκταση σίριαλ με τη ζωή της Βουγιουκλάκη.Είναι πολύ ενδιαφέρον να διβάσουμε πως ο γιος των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών έζησε τα γεγονότα.Κάποια σημεία στο βιβλίο δεν μου αρέσουν όπως το πως μιλά για τον πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.Σε κάποια σημεία όπως στην αρχή-αρχή του βιβλίου ήταν πολύ συγκινιτικά.Το πιο σημαντικό όμως χαρακτηριστικό του βιβλίου είναι το ότι παρουσιάζονται αποσπάσματα από το προσωπικό ημερολόγιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.Νομίζω τέλος,οτι μέσα απο αυτό το βιβλίο, αγαπάμε ακόμα περισσότερο την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Angel είπε...

Αληθεια Ευτυχια?
Τα σχολια σου με παρακινουν ακομα περισσοτερο να διαβασω το βιβλιο και εγω καποια στιγμη ;)

Eutuxia είπε...

Μπράβο για την ψηφοφορία που έβαλες.Είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε αν η πλειοψηφία των χρηστών συμφωνούν με τον γιο της Βουγιουκλάκη που έβγαλε τη ζωή της σε βιβλίο.Βέβαια ,τώρα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα μόνο να είχε προσέξει τα προσωπικά της αντικείμενα και την περιουσία της (φτιάχνοντας ίσως μουσείο το σπίτι της στη Στησιχόρου το οποίο και πούλησε)παρά να αποκαλύψει προσωπικές πτυχές της ζωής της.